Samen ontwikkelen en kennis delen

Oxmed wordt in de wereld door een netwerk van zelfstandig distributeurs vertegenwoordigd. In veel landen kunnen wij een verschil maken. Met productgroepen als Zen-Siv, ZenZipp en ZenSetiv overtuigen wij dagelijks veel zorgprofessionals en stomadragers van onze huidvriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Ons streven is niet direct het grootst mogelijke aanbod te bieden. Wel het meest vriendelijke.

Wie voor stomaproblematiek een oplossing zoekt, kan op onze ondersteuning rekenen. Colo, Ileo en Uro zijn hier al vaker voor ingezet. Goede scholing en instructie helpt om problemen te voorkomen. Samen kennis delen en ontwikkelen. Zodat het werken met onze producten in uw omgeving niet alleen een aangename maar vooral ook een gebruiksvriendelijke ervaring wordt.

Met het risico er niet iedereen mee aan te spreken, kiezen wij wel voor een heel duidelijk concept. We gaan voor vriendelijkheid. Het meest vriendelijke stomamerk ter wereld zijn. Het is nogal een ambitie. Toch denken we dat dit exact is waar veel mensen met een stoma naar op zoek zijn. Een vriendelijk woord of gebaar. Stomamateriaal van hoge kwaliteit. Waaraan je merkt dat er extra aandacht besteed is aan huidvriendelijkheid en verhoogd gebruiksgemak. Als we daar geen vrienden mee maken…

Wilt u kennis delen met de specialisten
van Oxmed?

Plaats voor formulier

 

 

 

 

 

 

(aspirant) distributeurs

Stomadrager

Zorgprofessionals

Hello
I'am Uro!

  • Een charmante verschijning,
  • nogal op uiterlijk gesteld.
  • Gemakkelijk in de omvang.
  • Een topper op het gebied van Urostomie.
  • Weet op haar terrein wat voor stomadragers belangrijk is.

Choose my products